Du kan træne dig til bedre eksekvering

Det er ikke bare sjov og ballade. Stationerne er bevidst bygget op, så man er afhængig af informationer og samarbejde med sine kollegaer på broen.

Resultatet er et hold, der er bedre til at tage beslutninger, er mere opmærksomme på hinanden og at alle arbejder mod målet.

Det er som værdikæden i en virksomhed. Hver ansvars-post er en afdeling eller et specialistområde, der fungerer helt forskelligt og gør vidt forskellige ting for organisationen. Det er dog strengt nødvendigt, at alle arbejder sammen mod det samme mål. Det er den eneste mulighed for at lykkes.

Vi kan designe dagen for jer på flere måder. I kan få frit spil, så I kan opbygge en god rutine, og holdånd, sammen. Det er også muligt at lave et program med feedback-runder. Vores interne konsulent Troels Rohde(Cand. Mag. Komm), hjælper jer med at stille skarpt på jeres kommunikation.

Da spillet sætter opgaver foran spillerne, skal de løse dem i real-tid. Der er ingen rollespil eller benspænd, kun interaktionen med hinanden i første række og interaktion med spillet i anden. Det er ikke jer der skal drive simulationen, det gør computerne - I skal bare være jer selv og fokuserer på at performe. 

 

Sådan kan et kursus se ud

Jeres behov, er grundstenen for ethvert kursus. Vi vælger fokus og moduler sammen med jer, så I kan træne mod jeres mål.

Rumskibet bliver stillet op i jeres lokaler, med start midt på formiddagen. Vi tager en træningsmission og teamet snakker om hvordan de vil kommunikere fremover. Ved store hold kan der skiftes mellem at spille og lave feedback runder. Vi kan også arrangere noget i vores egne lokaler, for jer. 

Herefter går vi til selve lærings-spillet, hvor I virkelig sætter fokus på de ting vi har aftalt forud, men løbende feedback. I skal implementere jeres egen feedback med det samme, så I kan sikre at I også får læring med hjem.

 

Kontakt os på 27266773

eller contact@beyond-entertainment.dk