Transportabel Simulator

Om det er kursus eller en aften i personaleforeningen, kommer vi ud til jer, med 1 eller 2 rumskibe, og får det hele til at køre. Vi anbefaler et minimum af 6 spillere, da det er det, spillet er lavet til. Ud over de 2 sæt, kan vi også opsætte et hovedkontor, så det er muligt at have 18 spillere i gang på en gang. Hvis I er flere end det, så kontakt os for en løsning – Rotation, hvor flere hold kæmper mod de andre, løser andre opgaver imens eller blot lounger den, er muligt. 

Vores udstyr består af 23" touchskærme, projektore, tilhørende computere og netværk, samt back up udstyr, så afbrydelser kan undgås. 


En rigtig rumskibsbro, i København

Fra starten af 2016, tilbyder vi en ny oplevelse i København. Her bygger vi en komplet rumskibsbro, som taget ud af en film. Kom ind med dine venner, eller en del af et firmaarrangement. Spil for sjov eller i alvor og bliv revet med af stemningen. Når fjenderne kommer en masse, og torpedoer flyver, lyset knitrer og broen fyldes med med røg, er den først helt gal. 

Sæderne byder jer velkomne, når i sætter jer bag jeres station, ved en pult der tager dine tanker med langt ind i fremtiden, ombord på en stjernekrydser. Vores kulisse sikre at i glemmer tid og sted, og bliver trukket med ind i fiktionen. 

Vi tilbyder forskellige eventyr, og udvikler hele tiden nye, så I kan komme igen og igen.


Dine mål bliver konkrete

Om det er specifikke læringsmål, eller et særligt format for jeres firma eller forening, så kan vi udvikle eventyrmoduler med det, I ønsker. Som enhver anden programmeringsopgave er der muligheder og nogle begrænsninger. Kontakt os for at få udviklet jeres helt eget eventyr.